sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Pennut 4 viikkoa

Pennut syntyivät tasan 4 viikkoa sitten. Aika kulkee aivan järjetöntä vauhtia ja huimaa on myös pentujen kehitys. 2 pennuista Aurora ja Altair ovat aloittaneet kiinteän ruuan maistelun. Ilmeisesti se myös näkyy ainakin Altairin painossa. Se on selkeästi isompi kuin muut ja painoi tänä aamuna huikeat 607g. Mitenhän isoksi tämä poika kasvaa aikuisena :)

Hilla päätti pari päivää sitten tuoda pennut yläkerran oman pentuhuoneen rauhasta alakertaan. Mikäpäs siinä. Pentupesä muutti siis olohuoneen viereen kirjastohuoneeseen. Huoneessa on isot pariovet lasi-ikkunoilla, joista pennut pääsevät seuraamaan perheen arkea ihan vierestä ennen kuin uskallan päästää niitä vipeltämään vapaasti kaikkialle. Ihan hyvä systeemi siis. 

Tänään viikkosynttäreiden kunniaksi pennut saivat käyttöönsä koko huoneen. Voi sitä vipellyksen määrää! Pennut sinkoilivat huoneessa kaikkialle häntä pystyssä. Yritin siinä vilskeessä ottaa kuvia, mutta eihän siitä tullut mitään järkevää. Otin lähemmäksi 300 kuvaa, mutta ei niistä ole julkaisukelpoisia varmaan yksikään.  Laitan nyt kuitenkin uusia kuvia esille. Luvassa ei todellakaan ole mitään hienoja pentuposeerauksia. :)


Sipsun Altair


Ihan huippu pentu! Käppäili pitkin uutta tilaa häntä pystyssä ilman huolia. Tulee ihmisen luokse mielellään ja kiipeilee päälle.
Sipsun Arcturus
T

Tämä jätkä tykkää kiipeillä ja osaa myös laskeutua nätisti alas. :) Ihana mössykkä! Sipsun Auriga


Pentueen rauhallisin tapaus, mutta tämäkin kiersi uuden tilan alle viiteen minuuttiin, Selvästi miettii ennen kuin toimii.  Sipsun AndromedaTämä neiti ei pysynyt hetkeäkään paikallaan tai vahingossakaan katsonut kameraan kuin metsästäessään kameran hihnaa. Kuvat onkin sitten sen mukaisia... Suurin osa pelkkää kylkeä tai takamusta. Vaihtoehtoisesti myös könysi syliin, eikä silloinkaan kuvia oteta. :) 
Aurora Borealis


Tämäkin penska on kohtuu reipas menijä. Tausta alimmaisissa kuvissa on aivan hirveä, mutta pentuhan tässä on pääsia. Tämä pentu on kyllä niin syötävän söpö, että pahvilaatikot ja pentujen tulevat vessa-astiat jää kuvissa täysin unholaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti