tiistai 18. marraskuuta 2014

Lämpö on pop!

Talossamme on ihana lämpöä varaava takka. Sitä lämmitetäänkin talvisin päivittäin. Talon karvaisia asukkeja se tuntuu vetävän puoleensa. Myös pentuja. :) Erityisesti kultainennoutajamme Viivi lojuu aina takan edessä tulen ollessa palamassa.

Viivin tehtävä on totuttaa pennut koiriin ja se homma hoituu oikein hyvin. Vuosia tullessa lisää Viivi on alkanut rauhoittumaan ja ei enää turhia hötkyä. Pennut oppivat, että koirasta ei ole mitään varaa ja sen hännällä voi jopa leikkiä. Hyvänä esimerkkinä pennuille toimii Hilla emo, joka puskee ja pesee koiraa päivittäin.
4 kommenttia:

 1. Eikä <3 <3 <3 ja yksi tuossa puunkantokopassa, onko sellainen? Meillä isompi nukkuu leivinuunin päällä, on sellainen matalan mallinen. Korkealle se vanhus ei enää hypi. Nukkuu myös uunin kyljessä kiinni vaikka huonelämpötila olisi yli 25 siinä kohti ja uunin kyljessä vielä kovempi! Pienempi ei ymmärrä uunin lämpöä mutta vaatteissa se kyllä nukkuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on puunkatokoppa. Se on myös yksi kissojen suosikkipaikoista :)

   Poista
 2. Voi valtava miten ihania kuvia karvaturrukoista. Onko sinulla jokin vinkki miten kissanpennun ja koiran saa olemaan parhaat kaverit. Meillä kun pentu hakee varmaankin leikkikaveria Milusta ja koiruus hakeutuu pakoon kun pentu hyökkää. Välillä makaavat vierekkäin sulassa sovussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut että aika on paras ystävystyttyjä. Ensimmäiset kissamme Bella ja Boris pelkäsivät paljon koiria ja varsinkin saksanpaimenkoiraamme, joka oli hyvin kiinnostunut pennuista. Meni kuukausia, että kissat uskalsivat liikkua kunnolla talossa koirista välittämättä ja myös, että koira ei mennyt heti kuonolla tökkimään. Ajan kanssa eläimistä tuli kuitenkin kavereita.

   Kissalla ja koiralla käytöskieli on aika erilaista, joten väärinkäsityksiä varmasti tulee molemmin puolin. Teidän parin yhteiselo kuitenkin kuulostaa ihan hyvältä, jos kerran makoilevat vierekkäin. :) Pentukin varmasti leikeissään rauhoittuu. Aika on ollut meillä kaikkein paras sosiaalistaja.

   Poista