sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Onnea 7 veljestä!

Sipsun kissalan ensimmäinen siperiankissa pentue täyttää tänään vuoden. Onnea kaikille pojille! Oli melkoinen yllätys, kun Hilla (Lumikissan Diiva) pyöräytti vuosi sitten 7 pentua ja kaikki poikia. Punaista olikin sitten pentupesässä urakalla. Pentueen isä on kissalan oma kolli Hades (Tuiskutassun Hulivili), joka on nyttemmin jo kastraatti. Olisin tästä yhdistelmästä halunnut jättää kotiin tyttöpennun, mutta sellaista ei meille suotu. Koska seitsemän veljestä ei voinut olla kuin seitsemän veljestä niin nimipolitiikka oli selvä jo heti ensi metreillä. Kaikista on kasvanut oikein komeita kolleja. Ihanaa, kun kaikille pennuille löytyi hyvä koti ja kaikista on saanut kuulla kuulumisia tässä vuoden varrella. Terveisiä teille kaikille seitsemän veljestä omistajille! :)

Koko porukka 9 viikkoisina.

FI*Sipsun Veli Aapo

FI*Sipsun Veli Eero

FI*Sipsun Veli Juhani

FI*Sipsun Veli Lauri

FI*Sipsun Veli Simeoni

FI*Sipsun Veli Timo

FI*Sipsun Veli Tuomas


Pojat ja Hilla


2 kommenttia:

  1. Voi miten upeita kissoja! Meillä päästiin broilerin makuun ja voi että nyt muistetaan muistuttaa milloin on ruoka-aika. Pahimmillaan siinä 4:30 lauantai aamuisin aletaan riekkumaan ja herättelemään :) mutta parasta vaan meidän kissalapsille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei onneksi kukaan kissoista herättele. Lapset hoitaa sitä tointi jo aivan liian hyvin :D. Pojat nukkuvat sievästi jaloissa.

      Poista