sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Pennut 9 viikkoa

Enää 3 viikkoa niin pennut ovat luovutusiässä. Onneksi on vielä hetki aikaa nauttia pennuista. Vilinää ja vilskettä riittää päivässä, kun sulassa sovussa touhuavat 5 kissanpentua ja 2 ihmislasta. Kaikista pennuista on kasvanut sosiaalisia ja reippaita kissanalkuja. Kaikki ovat sisäsiistejä ja tulevat toimeen lasten, muiden kissojen ja kultaisennoutajan kanssa. Ensimmäiset rokotteet käytiin ottamassa tämän viikon alussa. Hienosti meni! Pennut saivat lääkäriltä kovasti kehuja hyvästä käytöksestä. Hän totesi, että on taittu näitä pentua pitää sylissä. Oli aivan oikeassa. :) 

Ihanaa, että kotiin jää yksi tyttönen. On vain ollut aivan järjettömän vaikea päättää kumpi. En taida olla vieläkään aivan varma. Molemmissa on omat hyvät puolensa. Pojillekin on löytynyt erittäin kivoja tulevia koteja ja vain Altair on pennuista enää vapaana. Koen kasvatustyössä erittäin tärkeäksi ja ehkä jopa tärkeimmäksi asiaksi löytää hyvä ja rakastava koti kaikille pennuille.

Tässä pennut 9 viikkoisina.

Sipsun Aurora Borealis

 Sipsun Andromeda
Sipsun Altair
Sipsun Arcturus
Sipsun Auriga
2 kommenttia:

  1. Auriga on vienyt minun sydämeni :) se on suosikkini pennuista. Personalliset kasvot vaikka ovathan kaikki niin söppänöitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurigasta on kyllä kasvanut melkoinen kollin alku. Se syntyi pentueen pienimpänä, mutta ei todellakaan ole sitä enää. Auriga jää sijoitukseen Kuopioon ja toivottavasti tulevaisuudessa sen pentuja nähdään kissalassamme. :)

      Poista