tiistai 16. joulukuuta 2014

Ruokatilaus

4 aikuista kissaa ja pennut päälle syövät kohtalaisen paljon. En jaksa kantaa kassi tolkulla ruokaa lähi Mustista ja Mirristä, joten tilaan ruuat suoraan kotiin. Käytän paljon Zooplus -nimistä nettikauppaa, missä myydään ruokaa ja tarvikkeita eläimille. Tuotteet tulevat laivarahtina Saksasta. Teolliset märkäruuat tulee paria poikkeuksetta lukuun ottamatta ostettua ja tilattua sieltä. Kuljetus on ilmaista yli 49€ tilauksissa ja parasta toimituksessa on se, että ne tulevat suoraan kotiovelle! Jos en ole ollut paikalla paketteja vastaanottamassa ne on jätetty lähipostiin, josta ne on sitten voinut noutaa. Toimitusaika on ollut noin viikko ja tuotteet ovat pääsääntöisesti päässeet ehjänä perille. Muutaman kerran on jossain tölkissä ollut pahempi lommo tai kannessa reikä, joista olen sitten reklamoinut kuvan kanssa. Joka kerralla olen saanut rahat takaisin viallisista tuotteista. Voin siis lämpimästi suositella.

Lisäksi, että paketeissa on kissoille ruokaa, niistä koituu myös iloa. Tästä aiheesta olen lukenut paljon myös muista blogeista. :) Kissat ovat kärppänä tutkimassa laatikoita ja pakkausmateriaaleja. Kuvat puhukoot puolestaan.

Ruuat tulivat kahdessa paketissa, täysin ehjinä ja kotiin kuljetettuna. Josko näillä pari päivää saisi kissat ruokittua. Teollisen märkäruuan kanssa on yleensä myös raakaliha tuotteita tarjolla.

"Mun ruuat!" 
Hades on oikeasti todella herttainen mössykkä, joka aamuisin tulee tallustemaan vatsan päälle puskien ja naamaa nuollen.

Boris, Bella ja Hilla

Boris, Bella ja Hilla  

Jokainen käy vuorolla tönöttämässä laatikoissa. Tässä Hadeksen tyylinäyte.

Hilla sai omittua itselleen kaikki pakkaustäytteet.

"Plääh.. Tuu jo pois, mun vuoro!"
Hades, Hilla ja Boris

Boris käy puskemassa poskillaan kaikki tavarat missä on kulma.

Jinna ja Auriga
Pennut eivät jaksaneet vaivautua paikalle laatikoitten purkuun. Päiväunet olivat kesken keittiönpöydän alla. Olen tosin sata varma, että heräämisen jälkeen laatikot alkavat kovasti kiinnostaa.

Altair

2 kommenttia:

  1. Söpöjä <3 joka kerta, aina kun on joku laatikko niin siellä on satavarmasti kissa jos jätät vahtimatta! Sama kun jos vaatekaapin ovi jää auki niin siellä on kissa. Tai takki tippuu lattialle niin siellä on kissa. Tai se että otat leivinuunista tuhkat pois ja käännät selkäsi niin siellä luukussa on melkein kissa!! On ne ihme elukoita :)

    VastaaPoista
  2. Niin totta! Tyhjiä pahvilaatikoita ei raaski pariin päivään hävittääkkään, kun kissoilla ja kieltämättä myös omilla lapsilla on niin kivaa. :D

    VastaaPoista