maanantai 21. syyskuuta 2015

Onnea 1-vuotias A-pentue!

On jo vierähtänyt vuosi A-pentueen syntymästä. Onnea kaikille! :) Tämä oli kissalan toinen pentue, johon onneksi jo syntyi tyttöjäkin. Emona oli Lumikissan Diiva ja isänä komea Puolasta tullut kolli Fado Colour Foot*PL. Pentueen koko oli siis kaksi tyttöä ja kolme poikaa. Oli oikein mukavaa, että pentulaatikkoon ilmestyi myös muuta väriä kuin pelkkää punaista. Pennuista siis yksi jäi synnyin kotiinsa ja muut lähtivät ympäri Suomea. Kotiin jäänyt oli tyttö pentu Sipsun Aurora Borealis tuttavallisimmin Jinna. Sen kanssa on käyty vuoden varrella näyttelyissä useammankin kerran. Myös pari poikaa on pennuista piipahtanut näyttelyareenoilla ja saanut oikein mukavia arvosteluja. Kaikista pennuista olen saanut kuulumisia vuoden varrella ja kiitettävästi myös kuvia. Onneksi jokaiselle löytyi hyvä ja luotettava koti. Terveisiä kaikille pentujen omistajille! :)

Andromeda, Arcturus, Andromeda, Altair & Auriga

Fi*Sipsun Andromeda "Iines"

Fi*Sipsun Aurora Borealis "Jinna"

Fi*Sipsun Arcturus "Armas"

Fi*Sipsun Auriga "Hobo"


Fi*Sipsun Altair "Elton John"
2 kommenttia:

  1. Ihania ❤️ Meillä Pipsa saa aina kovaa kyytiä Hipulta. Hippu varmaan aistii kumpaa kissaa kannattaa ahdistella, kumpiko on arempi :) toivon että ne joku päivä kuitenkin ovat ihan kavereita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä onneksi koira ei välitä kissoista tuon taivaallista. Kissat sitä vastoin käyvät puskemassa ja pesemässä koiraa. :) Varmasti aika tekee teilläkin tehtävänsä, kun Hippu kasvaa aikuiseksi.

      Poista