keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Kesäpentuja

Eiköhän se ala varmistua, että Hilla (IC Lumikissan Diiva) odottaa pentuja. Mammalle ei ole pukannut uutta kiimaa päälle, sen ruokahalu on erittäin hyvä, paino nousee, vatsa pullottaa ja nisät ovat vähän turvonneet. Pentue on Hilla kolmas ja viimeinen. Se on ollut äitinä aivan loistava. Isohkoille pentueille on riittänyt maitoa aivan omasta takaa ja pentujen hoito on ollut ensi luokkaista. Hillan luonne on äitikissalle paras mahdollinen. Se on hyvin ihmisrakas ja luottavainen. Se antaa pennuille hyvää esimerkkiä ja käytösmalleja.


Pentujen isä on Lumikissan Iso Tiikeri. Kollilla on hieno golden väritys, hyvä laatuinen turkki ja aika persoonallinen ilme. Sen molemmat vanhemmat ovat tuontikissoja ulkomailta. Yhdistelmän sukusiitosprosentti on pieni juuri tuontien ansioista. Omakissa järjestelmän mukaan sukusiitosprosentti on 8 sukupolvelta 0,38 % ja hieman laajemman tietokannan pawpedsin mukaan kokonaissukusiitosprosentti on 1,21%. Molemmat vanhemmat ovat tottakai testattu Felv ja Fiv negatiivisuksi ja sydämet on ultrattu terveiksi HCM:n varalta.

Pentujen odotettu syntymäaika on kesäkuun viimeisellä viikolla eli viikolla 26 ja ne ovat luovutuiässä syyskuun lopussa. Odotettavissa on Sipsun pennuille perinteisesti punaisia poikia ja kilpikonna tyttöjä. Pennut ovat kuviollisia, valkoisella ja/tai hopealla tai ilman. Tästä pentueesta on tarkoitus jättää yksi pentu sijoitukseen.

Lumikissan Iso Tiikeri

Lumikissan Iso TiikeriIC Lumikissan Diiva
IC Lumikissan Diiva


IC Lumikissan Diiva

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon tulevista pienokaisista!
    Kohta on taas talo täynnä vilinää...
    T. Heidi

    VastaaPoista