torstai 15. kesäkuuta 2017

2 Viikkoiset


Kaikki on hyvin! Alun tahmeuden jälkeen pentujen painot ovat nousseet hienosti. Kaikkien silmät ovat avautuneet ja pentulaatikossa möngitään menemään sisarusten yli. Tämänkertainen pahvilaatikko on todella hyvä pentupesä. Juuri sopivan kokoinen ja siinä on korkea etulaita, mitä penskat eivät omin avuin voi mitenkään ylittää. Nova on Hillaan verrattuna mukavampi emo, koska se ei siirtele pentujaan, vaan hoitaa niitä tyytyväisesti samassa paikassa. Pentuja Nova antaa käsitellä hyvin ja itse pennut ovat aivan ihania. En ole koskaan kuullut yhtä paljon pentujen pirisevää kehräystä ja ennen kaikkea nämä pennut kehräävät, kun ottaa kädelle ja silittää, vaikka ovat vasta kaksi viikkoisia. 💖

Pentujen värikoodit hakevat vielä muotoaan, joten niihin saattaa vielä tulla muutoksia. Joukossa on siis kilpikonnia, hopeakilpikonnia, kaikki valkoisella, osa kuviollisia ja osa kuviottomia. Tyttöjä kuitenkin kaikki. :)

Saanko esitellä Sipsun B-Pentueen tytöt!


1. Tyttö
SIB fs 03 24 (kilpikonnahopeatäplikäs bicolor)
Tällä tytöllä on kaikkein eniten valkeaa väritystä.

2. Tyttö
SIB f 09 24 (kilpikonnatäplikäs valkoinen)
Tämän tytön tunnistaa upeasta liekkikuviosta naamassa.

Tyttö 3.
SIB f 09 (Kilpikonna valkoisella)
Pentueen pienin ja tunnistus punaisesta niskasta ja valkoisesta liekistä.4. Tyttö
SIB fs 09 24 (kilpikonnahopeatäplikäs valkoisella)
Tämä tyttö on pentueen suurin ja aivan ihana hopea sotkunaama. 💕

5. Tyttö
SIB f 09 (Kilpikonna valkoisella)
Tämän pennun tunnistaa mustasta silmälapusta ja hauskasta mustasta kulmakarvasta.

6. Pentu
SIB fs 03 24 (kilpikonnahopeatäplikäs bicolor)
Tämä hopea pentu on saanut lempinimet Dalmis/Täplis mustasta täplästä niskassaan.


x

2 kommenttia:

  1. Kaikki kyllä supersuloisia mutta neidit 2 ja 4 on mun suosikkeja. Onko heillä jo kodit valmiina, meneekö he sijoitukseen vai miten? Itsellä kun on kokemusta vaan maatiaisista :)

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä 4kpl on alustavasti varattuja. Yhdelle oli tarkoitus etsiä sijoituskoti, mutta näyttää vahvasti sille, että pidän yhden pennun itselläni kotona. Pitäisi vain päättää kuka! :D Se on varmastikin yksi hopeisista.

    VastaaPoista