perjantai 7. heinäkuuta 2017

5 viikkoisetPennut muuttivat alkuviikosta yläkerran pentuhuoneesta alakertaan olohuoneen viereiseen huoneeseen. Sieltä on hyvä näkö- ja kuuloyhteys koko muun talon toimintaan. Sosiaalistuminen käy kuin itsestään kaikkiin kodin ääniin ja touhuihin. Pinkki pesäaitaus toimi vielä hetken ennen kuin ninjapennut keksivät miten sieltä pääsee karkuun. Nyt pennuilla on hallussaan koko huone ja temmellyskenttää riittää. Nova vahtii pentuja haukan lailla keskellä lattiaa. 

Kiinteän märkäruuan syöminen on edennyt hienosti ja olen yllättänyt muutaman pennun jo maistelemasta kuivanappuloitakin, jotka ovat lähinnä emoa varten. Kaikilla painot nousevat hyvin ja yhtä lukuun ottamatta kaikki ovat jo reippaasti yli 600g painoisia. Kissaliiton sopimuksen mukaan luovutettavien pentujen tulee olla yli 1kg painoisia. Omat siperialais pentuni ovat olleet 12 viikkoisina 1,6-2,2 kg painoisia.


 Viimeiset hetket pinkissä pentupesässä.Bandit Queen ninjapentu

Nova vahtii pentuja.
2 kommenttia:

  1. Ovat kyllä suloisia <3 varmasti riittää vipinää ja vilskettä kun on monta pientä termiittiä vilistämässä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurimman osan ajasta penskat nukkuvat pareittain jossain suojassa, mutta sitten kun riehuaika iskee niin menoa on aika hilpeä seurata. Novalla tosin tuntuu menevän hermo, kun kaikkia ei silloin voi seurata yhtä aikaa. :D

      Poista