lauantai 26. elokuuta 2017

Pennut lähtevät pesästä

Alkuviikosta käytiin pentujen kanssa lääkärintarkastettavana ja samalla pennut saivat toisen rokotteen ja tunnistesirun. Käynti sujui aivan loistavasti ja pennut kehräilivät tutkimuspöydällä. Lääkäriltä tuli paljon kehuja reippaista ja terveistä pennuista. :) Nova on vieläkin jaksanut leikittää ja hoivata pentujaan. Pari kertaa pennut on nähty vielä nisälläkin. 

Eilen muuttivat ensimmäiset pennut uuteen kotiin, Sipsun Bandit Queen ja Sipsun Brianna. Ihanaa kun sisarukset pääsivät muuttamaan yhdessä. Kyllä näitä tulee kova ikävä. 💖 Tytöt tunnetaan nyt nimellä Kaneli ja Kerttu. 
Tänään lähtivät Sipsun Bonfire ja Sipsun Burberry uuteen yhteiseen kotiin. Sieltäkin on tullut viestiä, että ruoka maistuu, hiekkalaatikolla käydään ja täysi ralli on menossa. Ei minulla kyllä ollut epäilystäkään, etteivät kotiutuisi nopeasti. Niin reippaita pirpanoita! Näistä tytöistä tuli Juju ja Luna.


Kaikki lähtijat saivat matkaansa Royal Canin pentupaketin mukana tulleen peitteen tutuilla hajuilla ja karvoilla varustettuna. 

Nova ei ole ollut moksiskaan lähteneistä pennuista. Kotona kun on vielä kaksi, joista toinen ei lähde ollenkaan. Taitaa Nova olla hiljaa tyytyväinen, kun hoidettavat vähenee. Näitä kahta paapotaan lähes koko ajan. Nova leikittää, hoivaa ja nukkuu vieressä. 

Omaa rakastavaa lemmikkikotia etsii vielä ihana mustanaamioinen Sipsun Black Magic.

3 kommenttia:

 1. Ihana kuulla että sisarukset pääsivät yhteiseen kotiin ja kaikki on mennyt hyvin ❤️ Toivottavasti Black Magicille löytyy se oikea koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan täydelliset uudet kodit kyllä löytyi <3 Se on tässä kaikkein parasta, kun saa seurata uusien omistajien iloa ja onnea pennuista.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista