maanantai 14. elokuuta 2017

Sipsun B-pentue 10,5vk


Aika kuluu kuin siivillä. Hieman yli viikon päästä on jo toiset rokotukset, lääkärintarkastus ja samalla sirutus. Ensimmäiset pennut muuttavat pois jo viikon päästä loppuviikosta uusiin koteihin. Pennut ovat kaikki jo reippaasti yli kilonpainoisia reippaita pirpanoita. Emo viettää jo useamman tunnin pois pentujen luota, mutta edelleen Nova imettää, hoitaa, vahtii ja leikittää. Pennut ovat mukavasti kaikkiruokaisia. Märkäruokamerkkejä ja laatuja on kokeiltu laidasta laitaan ja samoin kuin kuivaruokia. Kaikki pennut säntäävät vaikka toiselta puolelta taloa, kun alan huhuilla niitä syömään. Märkäruoka tarjoillaan kolme kertaa päivässä ja raksuja on tarjolla koko ajan. Huiskaleikit ovat erittäin mieluisia ja sulkaa voisi metsästää melkein loputtomiin. Sisäsiistejä kaikki ovat olleet jo neljä viikoisista lähtien. Pennuilla on ollut tarjolla erilaisia mikrohiekkoja. Hajustamattomia sekä hajustettuja ja kaikki kelpaavat yhtä hyvin. Kuvaaminen ei ole ainakaan helpottanut. Saadaankohan tästä sakista ryhmäpotrettia ollenkaan. Onneksi on vielä hetki aikaa.

Tässä kaikista pennuista pieni esittely:

Sipsun Burberryn luonne on aivan super. Se on pentueen yksi sosiaalimmista. Pentu tulee paljon syliin, nauttii silityksistä ja kehrää kuuluvasti. Kun tyhjennän hiekka-astioita. Burberry on varmasti tutkimassa mitä teen.Sipsun Bonfire on ihana pikku riiviö. Tämäkin pentu on erittäin sosiaalinen ja tulee itse syliin. Se pistää silityssessiot mielellään täydeksi leikiksi. Jos sitä ei huomio tarpeeksi, niin käy kiinni varpaisiin. ;)Sipsun Black Magic on aivan pähkinöinä huiska ja sulka leikeistä. Tämä penska jaksaisi jahdata lelua lähes loputtomiin. Kun sulka saadaan kiinni, se yritetään viedä piilon ja sitä puolustaan tiukasti muilta pennuilta.  Black Magic on vielä vailla omaa rakastavaa kotia.Sipsun Baroness vei sydämeni aivan heti. Tämä pentu jää meille kotiin. Pentueen suurin jo syntymästä asti.Sipsun Bandit Queen on myös yksi pentueen reippaimmista. Silitykset ja leikkiminen maistuu yllätten myös tälle pennulle. :D Banditin erikoisuus on kiivetä selkään ja hartioille, jos selkä on vähänkään kumarassa lattialla pentuja silitellessä. 
Sipsun Brianna on pentueen kaunotar. Arvoin pitkään kumpi jäisi kotiin Brianna vai Baroness. Tästä pennuista ottamani kuva on varmasti paras kissakuva ikinä.2 kommenttia:

  1. Olet kyllä saanut otettua hyviä kuvia. Kaikki ihan supersuloisia mutta mun suosikki on Bonfire tuon hauskan liekkikuvion takia. Oli ihana hoitaa kissanpentuja kun enpä muista milloin viimeksi olisi pentuja nähnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bonfire on kyllä ainutlaatuinen. Toivottavasti saan siitä paljon kuvia myös aikuisena. :) Oli kiva kun kävit! Tervetuloa uudestaan viimeistään seuraavan pentueen aikana.

      Poista